Segítünk az embereknek, hogy BIO életet éljenek, hogy (újra) megtalálják önmaguk egészségét és szépségét.

LifeCare - A BIO neve Európában

LifeCare - A BIO neve Európában

SPECIÁLIS MÉREGTELENÍTŐ csomag

2016. augusztus 08. - wanami

Bemutatkozik a 

SPECIÁLIS MÉREGTELENÍTŐ csomag 

meregtelenito_csomag.jpg

Egészségünk, egyensúlyunk alapja a méregtelenítés! Ez az első lépés minden esetben.

TÖKÉLETES MEGOLDÁST keresel? 

Íme 3 ok, amiért a SPECIÁLIS MÉREGTENÍTŐ csomagot érdemes választanod:

  1. Több millió ügyfél által igazolt termékek
  2. A táplálkozási tanácsadók által ajánlott és igazolt termékkombinációk
  3. Személyi edzők és szakemberek által tesztelt és igazolt csomagok

Ráadásul a csomaggal több ezer forintot spórolhatsz meg!

MÉREGTELENÍTŐ csomag

- eltávolítja a méreganyagokat a zsírsejtekből

- védi és támogatja a vesét

- biztosítja az ásvány- és vitaminszükségletet

ELŐNYÖK ÉS HATÁSOK

A Méregtelenítő Csomag tisztító és aktiváló hatású a belső szervekre, fontos lépés a fogyási folyamatban.

Gyors és ingyenes regisztráció után vásárold meg itt: 

 http://www.life-care.com/Interfaces/PartnerRegister.aspx/HU/?refpc=618113

Tartalma:

I. Life Impulse® SlimME 

slimme.jpg

2 db

 

Komoly szakmai háttér húzódik meg e termék mögött - GARANTÁLT EREDMÉNYEK és EGÉSZSÉGES megoldás a fogyni vágyóknak.

4 különleges összetevő KONCENTRÁLT KOMBINÁCIÓJA, AMELY NAGYMÉRTÉKBEN GYORSÍTJA A ZSÍROK ANYAGCSERÉJÉT, és csökkenti az étvágyat. Ezáltal gyorsabban ég a zsír, és te is csökkenteni tudod a bevitt élelem mennyiségét. Mindezt könnyedén és természetesen.

- A 10:1 Zöld kávé kivonat csökkenti az étvágyat, segít az anyagcsere szabályozásában és a zsírégetésben. Ezáltal a test súlyt veszít.
Gyulladáscsökkentő, antiszeptikus, fertőtlenítő hatással rendelkezik a baktériumokkal és vírusokkal szemben vívott harcban.
Megnövelt 10:1 arányú koncentráció, tehát 1 gramm porhoz 10 gramm zöld kávé kivonatot használunk fel.

- A Garcinia cambogia kivonat 60%-os hidroxi-citromsavat tartalmaz, amely szabályozza a zsíranyagcserét. Egyrészt ráveszi a szervezetet, hogy ne tárolja a zsírt, másrészt csökkenti az étvágyat. Az étkezések után keletkező kellemetlen gázok kialakulását is megakadályozza a bélrendszerben, valamint lassítja a cukornak a vérben való felszívódását, ezáltal meggátolja a cukorszint megnövekedését.
Maximális hidroxi-citromsav koncentráció, amely szabályozza a
zsíranyagcserét.

- A 10:1 BIO Zöld tea kivonat polifenolokban gazdag, amelyek erős antioxidánsok, és óvják a szervezet sejtjeit, molekuláit a roncsolódástól. A zöld tea legerősebb aktív hatóanyaga az Epigallocatechin Gallate (EGCG) nevű antioxidáns, amelynél bizonyítást nyert, hogy segít az anyagcsere és a szív- és érrendszer megfelelő működésében. A zöld tea megnöveli a metabolikus képességet, és a zsírok égését, ezáltal segítve a testsúly csökkenését.
Megnövelt 10:1 arányú koncentráció, vagyis 1 gramm porhoz 10 gramm zöld tea kivonatot használunk fel.

- Az L-karnitin megkönnyíti a zsírsavaknak a sejtekbe történő jutását, ahol a béta-oxidáció révén átalakulnak energiává. Ugyanakkor eltávolítja a rövid és közepes láncú zsírsavakat, amelyek felgyűlnek a sejtekben a normális anyagcsere következtében, és amely meggátolja az energiamechanizmusok megfelelő működését. Ezáltal az aminosav akár 70%-kal felgyorsíthatja a zsírégetést. Ezzel többek között segíti a szív, az immunsejtek és az egész szervezet energiaellátását, miközben csökkenti a koleszterinszintet és a trigliceridek szintjét.
Esszenciális aminosav, amely akár 70%-kal gyorsítja a zsírok szállítását azokba a központokba, ahol aztán energiává alakulnak át.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS
2 kapszula ajánlott naponta. 18 éves korral kezdődően szedhető.

VEGÁN  termék.

 

 II. Vegan - Detox Smoothie Meal Balance®

detox_smoothie.jpg

Egy jó nap egy finom Smoothie-vel kezdődik!

A LEGNÉPSZERŰBB TERMÉK A TUDATOS TÁPLÁLKOZÁS ÉS SPORT TERÜLETÉN!

Egyedülálló kombinációja a 100 százalékban természetes űtifű maghéjnak/Psyllium/, lenmagnak, inulinnak, köménynek, koriandernek, gyömbérnek és a BIO kurkumának. 

- az inulin gélt képez, amely magába szívja a koleszterolt
- segíti a béltranzitot
- gyorsítja az emésztést
- csökkenti a puffadást
- az útifű maghéj (Psyllium) szivacsos rostjainak köszönhetően csökkenti az érvágyat
A természet csodáinak speciális keveréke, amely segít a vastagbél méregtelenítésében, a vér koleszterin szintjének csökkentésében, megkönnyíti a bélrendszer működését és csökkenti a szívbetegségek kockázatát. 

HASZNÁLATI UTASITÁS
2 hónapos méregtelenítő kúra ajánlott a Detox Smoothie-val. Nap 1-2 adag javasolt fogyasztásra. Egy pohár smoothie-hoz keverjen össze a konyhai robotgépben egy kanál port (5-6 g) 200 ml vízzel, vagy más folyadékkal és gyümölcsökkel (narancs, alma, kivi). 

ÖSSZETEVŐK 
psyllium 50% korpa, Lenmag por 20%, Inulin 10%, Kömény 5%, Koriánder 5%, BIO kurkuma 5%,Gyömbér

150 g

Származási hely: Németország

 Gyors és ingyenes regisztráció után rendeld meg itt:

http://www.life-care.com/Interfaces/PartnerRegister.aspx/HU/?refpc=618113

 III. Life Impulse® MultiPlusVit  

multiplus.jpg

A MultiPlusVit étrend-kiegészíto a szervezet egészségének fenntartásában létfontosságú szerepet betöltő vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazza. Ezek erőt és energiát biztosítanak a szervezet számára, segítenek a fáradtság leküzdésében, hozzájárulnak az ideg-, csont-, izom - és immunrendszer normális működéséhez.

Több mint 20 vitamin és ásványi anyag. Vegán termék.

30 kapszulát tartalmazó doboz = 17 g Összetevők 1 darab 560,37mg –os kapszulára vonatkoztatva: Kálcium -160 mg-RDA 20%; C- vitamin -100 mg-RDA 125 %; Magnézium -100 mg-RDA 27%; Kálium -50 mg- RDA 2,5%; B3 – vitamin -18mg-RDA 113%; E- vitamin - 10mg-RDA 84%; Pantoténsav - 6mg-RDA 100%; Cink- 5mg-RDA 50%; Vas - 4mg-RDA 29%; B6-vitamin 2mg-RDA 143%; B2- vitamin - 1,6mg-RDA 114%; B1- vitamin - 1,4mg-RDA 127%; Réz -1mg-RDA 100%; Mangán-1mg-RDA 50%; A-vitamin - 800µg-RDA 100%; B 9-vitamin -200µg-RDA 100%; Biotin-150µg-RDA 300%; Jód-100µg-RDA 67%; Króm-30µg-RDA 75%; K1-vitamin -30µg-RDA 40%; Szelénium-30µg-RDA 55%; Molibdén-25µg-RDA 50%; D3-vitamin -5µg-RDA 100%. ​

 IV. Life Impulse® Renalo Complex

renalo.jpg

Kitűnő a teljes húgyúti rendszer, beleértve a vese és a prosztata egészségének megőrzésére.

Tartalma:
- vörösáfonya kivonat (cranberry extract), amely gazdagon tartalmaz tanninokat (baktérium- és gombaölő anyagok), (vízhajtó hatású) flavonoidokat és szaponoidokat, vízhajtó, fertőzésgátló C-vitamint (vese-, bél –és gyomorfertőtlenítő, megelőzi a vesekő kialakulását és aktivizálja a mikro kövek kiürülését, antioxidáns és védi a szívet);
- tökmag (triptofánt, magnéziumot, káliumot, telítetlen zsírsavakat, cinket, vasat, stb. tartalmaz), féreghajtó, nyugtató (a triptofánnak köszönhetően), energizál, hashajtó, antianémiás hatású, prosztatabántalmak kezelésében hatékony;
- bio tápióka, amelyet a maniókagyökérből nyernek (trópusi növény, egyéb elnevezései: Yuca, Kappa vagy Cassava) kalciumot, foszfort, C-vitamint és keményítőt tartalmaz, a hatása hasonlít a búzacsírájéhoz, de nem tartalmaz glutént. Emellett antiszeptikus, fertőtlenítő, hegesítő hatással is bír.
- bio acerola, a szubtrópusi Barbados cseresznyéből nyerik, gazdag C-, A-, B12- vitaminokban, magnéziumban és káliumban, antioxidáns, szívvédő, immunitás támogató, vízhajtó, gyulladáscsökkentő;
- cink, amely 300 enzimet aktivál, védi a sejtmembránokat és fenntartja a sejtosztódást, a csontok szerkezetét, szabályozza a herék aktivitását és a spermaképződést, helyreállítja a pajzsmirigy és a hasnyálmirigy működésének egyensúlyát, gyulladáscsökkentő;
- szelénium, amely az egyik legfontosabb antioxidáns, megelőzi a degenerációt és a rák kialakulását, védi a szív– és érrendszert, növeli a spermaképződést és a hímivarsejtek mobilitását

30 kapszulát tartalmazó doboz.

 

A Méregtelenítő Csomag tartalma:

- 2 db. Life Impulse® SlimME

- Meal Balance® Detox Smoothie 

- Life Impulse® MultiPlusVit 30 kapszula 

- Life Impluse® Renalo Complex 

 

Katalógus ára: 14690 Ft

Eredeti ára: 17250 Ft

További információért csatlakozz közösségünkhöz itt:

https://www.facebook.com/BIOelet

Vagy írj nekem üzenetet ide:

bioeletem@gmail.com

 

Eleged van abból, hogy mérgeznek???
Válassz BIO termékeket!


Lapozható katalógus itt: http://catalog.life-care.com/2016/hu/CatalogHU2016_2/


Ingyenes regisztráció és vásárlás itt: http://www.life-care.com/Interfaces/PartnerRegister.aspx/HU/?refpc=618113

A bejegyzés trackback címe:

https://bioeletem.blog.hu/api/trackback/id/tr599730654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása