Segítünk az embereknek, hogy BIO életet éljenek, hogy (újra) megtalálják önmaguk egészségét és szépségét.

LifeCare - A BIO neve Európában

LifeCare - A BIO neve Európában

Egészséges bőr, boldog babák! Természetesen...

2017. január 10. - wanami

baby0.jpg

A kicsiknek minden új, és minden napjuk tele van új felfedezésekkel.

Ahogy lépésről lépésre felfedezik a környezetet, az életük első napjától kezdve a szervezetük folyamatosan fejlődik. A csecsemők bőre olyan puha és finom, hogy mi felnőttek, gyakran megcsodáljuk a szépségüket és a tökéletességüket. Az pedig minden szülőbe bele van szinte kódolva, hogy a gyermekének mindenből a legjobbat adja.
baby2.jpg

Adunk néhány tanácsot, hogy az irritációt és az allergiát távol tarthasd a kisbabádtól:

  • A csecsemőknek és a gyermekeknek nem kell olyan gyakorisággal fürödniük, mint a felnőtteknek. A kicsik bőre olyan olajokat választ ki, amelyek természetesen védik a bőrüket, hogy az folyamatosan optimálisan hidratált legyen. Ezeknek a rendszeres eltávolítása, száraz bőrhöz vezet, és növeli az ekcéma megjelenésének a kockázatát. Ezért elég egy rövid fürdő hetente háromszor. Természetesen, mivel a babák sokat nyáladzanak és gyakran kell cserélni a pelenkájukat, ezen a két területen nem érvényes a fenti megállapítás. A pelenka esetén annyiszor tisztítjuk meg, ahányszor kicseréljük!
  • Mosd ki az új ruhákat az első használat előtt. Soha nem tudhatod, milyen baktériumok tanyáznak a boltban vásárolt új ruhákon. És bár ezek a felnőttekre nem jelentenek veszélyt, a gyermekek érzékeny bőre esetén, ez nem igaz.
  • Válassz speciálisan kifejlesztett mosószert a gyermeked ruháinak a tisztítására, és mosd őket akár kézzel, akár mosógéppel, de mindenképpen elkülönítve a család többi tagjának ruháitól.

 baby1.jpg

  • Kerüld az illatosított termékeket az első hónapokban . A bennük található illatanyag könnyen allergiás reakciót válthat ki a gyermeknél, és onnan az érzékenység kialakulása már csak egyetlenegy lépcsőfok.
  • Fedezd fel az új Kräuter® Baby termékcsaládot, amely a leggondosabb ápolást biztosítja a csecsemők és a gyermekek hajának és érzékeny bőrének. Az új termékek 99,78%-ban természetes összetevőket tartalmaznak. Táplálják és védik a hajat, a bőrt, miközben minden olyan káros összetevőktől mentesek, amelyek irritációt okozhatnak, vagy allergiás reakciókat válthatnak ki.

A gyógynövényeket és aloe verát tartalmazó BIO Kräuter® sampon és tusfürdő csecsemőknek a fejbőr és a test egészségét védő alapvitaminokat és több mint 23 létfontosságú tápanyagot tartalmaz. A formula megszünteti a bőrpírt, a viszketést a bőrön és a fejbőrön, valamint nyugtató és gyulladáscsökkentő hatása is van.
A Baby Kräuter® testápoló hatóanyag kombinációja, mint a BIO aloe vera, olívaolaj, a BIO búzacsíraolaj, a sárgabarackmag, a levendula, a BIO shea vaj és egyéb természetes anyagok, megfelelően hidratálják a kicsik finom bőrét, így az mindig puha és rugalmas marad.

 babys.jpg

Válaszd a legjobb termékeket gyermeked számára!

További információért csatlakozz közösségünkhöz itt:

https://www.facebook.com/BIOelet

Vagy írj nekem üzenetet ide:

bioeletem@gmail.com

 

Eleged van abból, hogy mérgeznek???
Válassz BIO termékeket!


Lapozható katalógus itt: http://catalog.life-care.com/2016/hu/CatalogHU2016_2/


Ingyenes regisztráció és vásárlás itt: http://www.life-care.com/Interfaces/PartnerRegister.aspx/HU/?refpc=618113

A bejegyzés trackback címe:

https://bioeletem.blog.hu/api/trackback/id/tr9012115081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása