Segítünk az embereknek, hogy BIO életet éljenek, hogy (újra) megtalálják önmaguk egészségét és szépségét.

LifeCare - A BIO neve Európában

LifeCare - A BIO neve Európában

SPECIÁLIS ENERGETIZÁLÓ csomag

2016. augusztus 09. - wanami
KIROBBANÓ FORMÁBAN NAP, MINT NAP!
TÖKÉLETES MEGOLDÁST keresel?
Íme 3 ok, amiért a SPECIÁLIS ENERGETIZÁLÓ csomagot érdemes választanod:
1. Több millió ügyfél által igazolt termékek
2. A táplálkozási tanácsadók által ajánlott és igazolt termékkombinációk
3. Személyi edzők és szakemberek által tesztelt és igazolt csomagok
Ráadásul a csomaggal több ezer forintot spórolhatsz meg!
ENERGETIZÁLÓ csomag:

- táplálja és energetizálja a sejteket

- anyagcserét támogatja

- csökkenti a stresszt

energie.jpg

Az Energy Csomag egyedülálló étrend-kiegészítő csomag,
amely energiát és vitalitást nyújt nagyon egészséges módon.
Ideális az aktív emberek számára, akik rendszeresen mozognak és fizikai teherbírásukat szeretnék javítani.

Gyors és ingyenes regisztráció után vásárold meg itt: 

 http://www.life-care.com/Interfaces/PartnerRegister.aspx/HU/?refpc=618113

Tartalma:

I. Kräuter® Magic SuperFood - varázslatos BIO vitaminkomplex

VARÁZSLATOS BIO ÖSSZETEVŐKKEL AZ EGÉSZSÉGÉRT!
Átfogó sejt méregtelenítést biztosít és nélkülözhetetlen vitaminok, tápanyagok forrása! VEGÁN, VEGETÁRIÁNUS, KOSHER, BIO termék!
Ez a különös gondossággal összeválogatott recept 37 olyan természetes összetevőt rejt magában, amelyek a napi IDEÁLIS ENERGIA és VITAMIN MENNYISÉGET biztosítják számodra.
ELŐNYÖK ÉS HATÁSOK Növényekből, aminosavakból, enzimekből, olajokból és bioflavonoid keverékből álló étrend-kiegészítő.37 nélkülözhetetlen tápanyag! Kiváló kombináció – napi protein, ásvány, foszfor, kalcium, réz, vas, magnézium, kálium, nátrium, cink, étkezési rostok, A-, B2, B5, B6, B12, C-, D-, K- és E-vitamin, Omega 3, 6, 9 és egyéb antioxidánsok, amelyek segítenek megőrizni a természetes egészség állapotát.
ÖSSZETEVŐK ÉS TÁPLÁLKOZÁSI INFORMÁCIÓK
30 tablettás csomag/1 havi adag. Spirulina,csalán, BIO rizs, gyermekláncfű, spenót, Chlorella, coriánder 200 mg; Aminosavak: leucin, alanin, arginin, valin, izoleucin, tirozin 25 mg; petrezselyem, káposzta, zeller 100 mg; tőzegáfonya, homoktövis, áfonya, papaya, ananász 50 mg; gomba: hericium, reishi, maitake, coprinus 50 mg; Enzimek: bromeláz (ananászból), proteáz, amiláz, lactáz, papain 30 mg; Lenmag olaj, olajsav, palmitinsav, sztearinsav 20 mg; Citromból és narancsból származó bioflavonoid 20 mg; Ginseng 5 mg. Összetevok variációi +/- 10%.
Összesen 25 vitamin és ásványi anyag, 22 gyümölcs, zöldség és zöld növény kivonat, 5 emésztő enzim, 3 zsírsav Omega 3/6/9 és 6 aminosav.
A zöld növények, gyümölcsök, aminosavak, enzimek, zsírsavak, bioflavonoidok, valamint gombák és ginzeng keverékének pozitív hatásait szinte felsorolni is lehetetlenség. A teljesség igénye nélkül néhány közülük: – Támogatja az idegrendszer ill. a csont- és izomrendszer egészségét – Szabályozza a vérnyomást, javítja az alvás minőségét és a látást – Növeli a különböző típusú fertőzésekkel szembeni ellenálló képességet – Erősíti az immunrendszert és serkenti az antitestek termelését – Segíti a vörösvérsejtek képződését és megakadályozza a vérszegénységet – Szabályozza a vércukor és a koleszterin szintjét – Serkeni a sejtenergia áramlását, a szellemi és lelki vitalitást – Megakadályozza a bőr és a sejtek idő előtti öregedését – Csökkenti a szédülés, fáradtság, a stressz és a depresszió okozta kellemetlen tüneteket – Pozitívan befolyásolja a szívműködést – Segíti az emésztést – Javítja a máj anyagcseréjét – Segíti a véralvadást – Megakadályozza a vérerek és a szívbillentyűk meszesedését – A chlorella segít, hogy a szervezetünkből kitisztuljanak a nehéz fémek
30 tablettás kiszerelés. Napi egy tabletta ajánlott. Étkezések közötti fogyasztás, 16 éven felüli személyek számára. Származási hely: Németország

II. Meal Balance® Protein Smoothie

A LEGNÉPSZERŰBB TERMÉK A TUDATOS TÁPLÁLKOZÁS ÉS SPORT TERÜLETÉN!
Tedd próbára Te is!
A termék 100 százalékban természetes BIO kender fehérjét, rizs proteint, kókuszt és BIO kakaót tartalmaz, ezáltal a szervezet számára az egész napi fehérje szükségletet fedezi! Ízletes reggeli, uzsonna vagy éppen vacsora. - Segít az anyagcsere megfelelő működésében - Óvja a szív egészségét - Kakaótartalmának köszönhetően javítja a memóriát - Szabályozza a vércukorszintet
A kender jelentős Omega 3 és 6 forrás, olyan aminosavakat tartalmaz, amelyek könnyen emészthetőek.
Közvetlenül a természetből megalkotott recept, kiváló azok számára, akik vegán vagy vegetáriánus életmódot folytatnak, kiváló sportolóknak.
HASZNÁLATI UTASÍTÁS: Egy pohár smoothie-hoz keverj össze a konyhai robotgépben egy kanál port (5-6 g) 200 ml vízzel, vagy más folyadékkal és gyümölcsökkel (banán, körte, avokádó, datolya).
ÖSSZETEVŐK ÉS TÁPLÁLKOZÁSI INFORMÁCIÓK Bio kenderprotein 40%, rizsprotein 30%, kókuszpor 5%, kókusz 10%, bio kakaópor 15%150 gSzármazási hely: Németország

III. Life Impulse® Super Energy -  antioxidáns BOMBA

7 BIO összetevőből készült koktél, egyedi recept alapján, gyümölcsökből és revitalizáló növényekből.
Segít az immunrendszer erősítésében, az anyagcsere szabályozásában, fontos rost- és vitaminforrás. Hatékony a stressz és a fáradtság ellen, csökkenti a vércukorszintet és segíti a koleszterinszint szabályozását. Tápláló, erősíti az immunrendszert és megelőzi a sejtek korai öregedését. Összetevők és hatásai:
Acai - antioxidáns, amely méregtelenít, elősegíti az optimális emésztést, egyensúlyba hozza az anyagcserét, étvágyat generál, támogatja a szív- és érrendszert, kiváló a vérszegénységgel szemben
Maqui - antioxidáns és méregtelenítő (ANTOCIANINOK és DELPHINIDIN tartalma által) segít a fogyókúrában, szabályozza a vércukorszintet, támogatja a szervezetet az érrendszeri betegségekkel szemben,- regenerál- hatékony a vérszegénységgel szemben
Aloe Vera - antioxidáns és méregtelenítő, természetes antibiotikum, lúgosító, májvédő, fertőtleníti a vizeletet, tüdőregeneráló, immunmodulátor.
Goji - antioxidáns és méregtelenítő (lutein és a likopin), afrodiziákum és energizáló, öregedést késleltető, a vírusok természetes ellensége, optimalizálja a szexuális aktivitást és a termékenységet, segít fogyókúrában, védi a májat
Mangosztán - antioxidáns (40 típusú xanthon - többszörös hatású polifenolok), antidepresszáns és anxiolitikus, gyulladáscsökkentő, energizáló, hatékonnyá teszi az emésztést, allergia ellenes, csökkenti a lázat, hatékony a vérszegénység és a gomba ellen (candida).
Nopal (Opuntia vulgaris) – segíti a méregtelenítést és a fogyást, csökkentve az étvágyat (a rost, aminosav, vitamin és ásványi anyag tartalma által), egyensúlyba hozza a gyomor kiválasztását és a vércukorszint egyensúlyát, normalizálja a triglicerideket, megakadályozza a folyadék-visszatartást a szövetekben.
Noni - tisztító és regeneráló (proxeronin, glikozidok, aminosavak, vitaminok, ásványi anyagok) antiatherogén (megakadályozza az atheroma lerakódást az artériákban és a szervekben), adaptogén, antidepresszáns, segíti az alvást, természetes antibiotikum, parazita ellenes, allergia ellenes, és immunmodulátor.
Felhasználási javaslat: 2 evőkanál/nap, reggel éhgyomorra, 30 perccel étkezés előtt.
Ne használjunk fémkanalat! Csak 12 éven felülieknek ajánlott. Minden használat előtt az üveg felrázandó. A lezárt üveg száraz és hűvös helyen tartandó (max. 21-22°C). A felbontott üveget tartsuk hűtőszekrényben és tartalmát 30 napon belül fogyasszuk el. 473 ml

Gyors és ingyenes regisztráció után vásárold meg itt: 

 http://www.life-care.com/Interfaces/PartnerRegister.aspx/HU/?refpc=618113

IV. Life Impulse® Q10 Antioxidáns - új formula, még nagyobb hatás

Létfontosságú védelem a szív-és érrendszer számára!

- Megvédi a szív egészségét

- Antioxidáns

- Aminosavakban gazdag

- Megköti a szabad gyököket

- Megelőzi a korai öregedést

A Life Impulse® Antioxidáns Q-10 NEW Formula a szív- és érrendszer egészségének megőrzése mellett az energiaszint növelését is serkenti. A Q-10 antioxidáns összetétele aminosavakban és antioxidánsokban gazdag, amely megvédi az érrendszert, lelassítja a sejtek öregedési folyamatát, és meghosszabbítja ezek élettartamát.
Napi 1 kapszula fogyasztása ajánlott. Összetevők:30 zselékapszulát tartalmazó doboz = 10,05 g Összetevők/kapszula (napi dózis): C Vitamin (Ascorbin-sav) – 160 mg – 200% a RDA-bol, E Vitamin - 24 mg- 200% a RDA-bol, Szelén élesztő, 27.5 mg amelyből Szelén - 55 up- 100% a RDA-bol, Q-10 koenzima 20 mg. Egyéb összetevők: zselatin, antiaglomeráns - magnézium-sztearát q.s.
Származási hely: Franciaország

V. Life Impulse® MagneBeHappy

Hatékony a stressz és a fáradtság leküzdésében, segít a testi és lelki egyensúly megtartásában, segít a csontok növekedésében és fejlődésében, erősíti a csontrendszert, normálizálja a szívritmust, az izom- és az idegfunkciókat. Összetevők: Magnézium-laktát, B6-vitamin
Hatásai:
- a stressz enyhítése, és az idegrendszer egyensúlyban tartása (Mg, B6)
- az enzimek és a hormonok aktiválása és szintézise (Mg)
- a sejtmembránok ionháztartása (szabályozza a kalcium-, kálium- és nátriumcserét) / (Mg)
- a metabolikus egyensúly megteremtése (Mg, B6)
- védi a bőrt, a hajat, körmöt, a csontozatot (B6)
- szabályozza az emésztést és szervezet vízhajtó képességét (B6)
- segít a vashiányos vérszegénységen
FOGYASZTÁSI JAVASLAT: 1-2 kapszula/nap (gyors hatás: maximum. 30-40 perc), 30 kapszulát tartalmazó doboz.

Az Energia Csomag tartalma tehát:

- Kräuter® Magic SuperFood
- Meal Balance® Protein Smoothie
- Life Impulse® Super Energy
- Life Impulse® Antioxidáns Q10 - új formula, még nagyobb hatás
- Life Impulse® MagneBeHappy
Katalógus ár: 14390 Ft
Eredeti ár: 16550 Ft

További információért csatlakozz közösségünkhöz itt:

https://www.facebook.com/BIOelet

Vagy írj nekem üzenetet ide:

bioeletem@gmail.com

 

Eleged van abból, hogy mérgeznek???
Válassz BIO termékeket!


Lapozható katalógus itt: http://catalog.life-care.com/2016/hu/CatalogHU2016_2/


Ingyenes regisztráció és vásárlás itt: http://www.life-care.com/Interfaces/PartnerRegister.aspx/HU/?refpc=618113

A bejegyzés trackback címe:

https://bioeletem.blog.hu/api/trackback/id/tr679953120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása